nlenfrdehu

Muzikum, voor een bijzondere avond uit in Boedapest

Muzikum, voor een bijzondere avond uit in Boedapest Eerst lekker uiteten in hun bistro en aansluitend naar een leuk concert in de bovenzaal!

Muzikum werd opgericht om de ontwikkeling en culturele betrekkingen tussen Hongarije en de andere culturen te bevorderen door het uitnodigen van buitenlandse artiesten en door het bieden van mogelijkheden voor Hongaarse kunstenaars om zich in het buitenland te presenteren. Een van de belangrijkste activiteiten Muzikum is het stimuleren en ondersteunen van jonge, talentvolle Hongaarse performers en muzikanten.
De club is gevestigd in het oude paleissistrict van Boedapest, in hetzelfde gebouw als de Kossuth Klub, die bekend staat om het leveren van uitstekende kwaliteit, zowel in evenementen en in onderwijs.

Het doel van Muzikum is om bezoekers culturele verschillen en overeenkomsten te laten ervaren door middel van evenementen en speciale bijeenkomsten. Muzikum presenteert daartoe speciale en unieke programma's en producties en creëert een warme, gezellige en vriendelijke sfeer.

De club besteedt ook bijzondere aandacht aan de bescherming van het milieu. Het meubilair in Muzikum is gemaakt van gerecycled materiaal, Muzikum maakt gebruik van energiebesparende lampen en hun fietskluizen staan open voor iedereen.

Check hier de evenementenagenda en Facebook-pagina.

Muzikum Klub és Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7