Tisza Frisza Huis

Tisza Frisza Huis Deze moderne vakantiewoning is gunstig gelegen aan de rand van Tiszaszentimre. Vooral voor gezinnen met jonge kinderen is dit vakantiehuis met vast zwembad van 8x4 meter en een speeltuin ideaal.

Lees meer

Bolti-íves Ház

Bolti-íves Ház

Wanneer u op zoek bent naar een echt authentiek Hongaars vakantiehuis dan is Bolti-íves Ház, het huis met de bogen, waarschijnlijk iets voor u!
De tuin is 1500m² met diverse fruitbomen en druivenranken.

Lees meer

Mayté's Huis

Mayté's Huis Mayté's Huis is een modern herenhuis met zwembad en gastenverblijf. Het staat in Tiszaszentimre en heeft een schitterend uitzicht over de landerijen.

Lees meer

Het Jacobshuis

Het Jacobshuis
Het Jacobshuis in Szentistván is een typisch authentiek Hongaars huis. Het is bijzonder smaakvol ingericht en kan verhuurd worden in verschillende combinaties voor maximaal 10 personen.
Het geheel is bijzonder geschikt voor een gezin (hoofdhuis) en grootouders (in gastenverblijf of buitenkamer).

Hierbij mijn opmerkingen:

 

Wat ziet de site er goed uit zeg.

Jacobshuis svp veranderen in Het Jacobshuis

 

Het Jacobshuis is een typisch authentiek Hongaars huis. Het is bijzonder smaakvol ingericht en kan verhuurd worden in verschillende combinaties voor maximaal 10 personen.

Het geheel is bijzonder geschikt voor een gezin(hoofdhuis) en grootouders (gastenverblijf /buitenkamer)

 

Het huis bestaat uit een hoofdhuis, een gastenverblijf , een zogenaamde buitenkamer (een kamer die rechtstreeks in de tuin uitkomt) en een buitenkeuken, waar gekookt kan worden op een houtvuur.

 

Het hoofdhuis heeft drie slaapkamers, waarvan 2 met een tweepersoonsbed en 1 met twee eenpersoonsbedden. Er zijn twee badkamers, waarvan één met ligbad en losse douche , de ander met een dubbele (familie) douche. De keuken is volledig ingericht, met uitzondering van wasdroger en afwasmachine). De ruime sfeervolle woonkamer met serre kijkt uit over de vrij gelegen tuin met daarin notenbomen, druivenplanten, verschillende fruitbomen en een moestuin.(bijna de hele zomer valt er fruit te snoepen)

 

Het gastenverblijf beschikt over een modern ingerichte keuken( behalve wasdroger en afwasmachine), een badkamer met ligbad en op de ruime vide een tweepersoons bed.

 

In de buitenkamer kan alleen in de zomer worden geslapen; het is een kamer die rechtstreeks in de tuin uitkomt, er is een groot tweepersoons ingebouwd bed. Er is geen sanitair aanwezig.

 

De buitenkeuken is erg ruim met een grote eethoek, dé plek om eens van zo'n lekkere Hongaarse familiepot te smullen.

Hij is vrij gelegen aan de achterzijde van het huis. In de tuin zijn schuren, een vuurplaats (gitaar aanwezig om muziek te maken bij het kampvuur), een trampoline en een plastic zwembad.

Tevens is er een tafeltennistafel.

 

Er zijn in totaal 4 fietsen aanwezig, waaronder één fiets om mee naar de bakker te gaan; twee "gewone" fietsen en één fiets met (electrische) trapondersteuning.

Lees meer

Rózsakert Huis

Rózsakert Huis In het dorp Tiszacsege vlakbij de Tiszarivier staat dit gastenverblijf temidden van een schitterende rozentuin met mediterrane sfeer. Rózsakert Huis wordt ook per dag verhuurd indien gewenst.

Lees meer

Piroska Huis

Piroska Huis Vakantiehuis Piroska in Tiszaszőlős is rustig gelegen op 3km van de Tisza. Het heeft een ruime tuin met prachtige oude moerbeiboom, een buitenkamer met vuurplaats en een apart gastenverblijf.

Lees meer

Szimona's Tanya

Szimona's Tanya Van dit oude boerderijtje van Szimona is het woongedeelte superleuk klaargemaakt voor de verhuur vanaf voorjaar 2018.

Lees meer

Izabella Álma

Izabella Álma Dit in 2016 geheel gerenoveerd en gemoderniseerd boerenhuisje staat op een omheind perceel van 1200m².
In de tuin is een extra terras gerealiseerd. Er staan appel- en perenbomen, druivenstruiken en een notenboom.

Lees meer

Erzsébet Huis

Erzsébet Huis Erzsébet Huis is van een boerenhuisje uitgegroeid tot een modern ruim vakantiehuis. Het kijkt uit over de uitgestrekte achterliggende velden rond Tiszaszentimre. Je kunt van hier vertrekken voor lange wandelingen op poesta.

Lees meer